Vær det første dine kunder ser

Med AdWords bestemmer du, hvor hurtigt dine kunder skal kunne finde dig

Google AdWords

Med en veludviklet kampagne kan Google AdWords være kilden til nye kunder, flere besøgende og mere opmærksomhed. Hvis ikke din kampagne bliver udviklet med henblik på dit mål, kommer du til at betale mange penge for klik der ikke konvertere til salg. Vælg et kompetent bureau, der bruger tid på, at lære din forretningsmodel og dit marked at kende.

Hurtige resultater

Fra du har taget din beslutning om, at benytte AdWords, til dine resultater begynder at rulle ind kan der gå helt ned til 1 time. Så hurtigt går det, når alt er digitalt og når Google har så mange brugere de har. Ønsker du at skaffe hurtige resultater i form af flere besøgende og mere opmærksomhed på dit brand, er AdWords sammen med annoncer på sociale medier som Facebook og Instagram, den absolut hurtigste tilgang. Ønsker du at skaffe gode resultater og undgå at betale for meget for dine AdWords, så lad os skræddersy en AdWords kampagne til jer. Det kan ofte betale sig, bare i den besparelse i opnår, at ansætte et professionelt bureau.

Skræddersyet til jeres kunder

Når vi laver AdWords kampagner, er det vigtigt at kende kunderne og deres tankegang, så vi kan forstå hvad de taster i søgemaskinerne, når de skal bruge en virksomhed som din. Når forbrugere, om de er professionelle eller ej, bruger Google til at finde virksomheder til en bestemt opgave, er de mere købsvillige end når de søger at undersøge ting, det er derfor vigtigt at fange kunderne når de er i købshumør og det er vigtigt at finde de rigtige søgeord til den rigtige pris. Samtidig skal indholdet i kampagnen også være velskrevet med et blikfang, der sørger for, at kunderne vælger jeres virksomhed i blandt de mange annoncer der utvivlsomt er, når man bruger AdWords.

Bliv set hvor dine kunder er

Med AdWords er det ikke bare muligt at komme øverst i søgeresultaterne, det er også muligt at få dine annoncer på millioner af hjemmesider. Hvis du sælger blomster, kan det være oplagt, at få vist dine annoncer på blogs, der omhandler blomster eller hvis du sælger tilbehør til biler, kan dine annoncer vises, på artikler hos store bilmagasiner. Mulighederne er mange og ved at fange dine kunders opmærksomhed, imens de viser interesse for din type produkter, får du ikke alene eksponeringer, som skaber kendskab til dit brand, men også mulighed for at vise præcis hvad det er du sælger og hvorfor kunderne skal handle hos dig.

Få det fulde overblik

Med Google AdWords får du komplette statistikker over alt, der har relevans for dine annoncer. Du får mulighed for at måle hvor mange der finder din annonce relevant, hvor mange der ser din reklame, hvor meget du skal betale pr. klik på din annonce og meget mere. Når vi styrer dine AdWords, sørger vi altid for, at du har adgang til disse statistikker, så du kan se hvordan vores arbejde hjælper dig og din virksomhed med at opnå de bedste resultater. Vi laver eksperimenter, for at finde ud af hvordan din målgruppe reagerer på forskellige tiltag og på den måde sørge for, at din investering giver det bedste afkast. 

Et godt samarbejde starter med en god kop kaffe

Kontakt os nu, så gi’r vi kagen