Et førstehåndsindtryk dine besøgende sent vil glemme

Din hjemmeside er dit online visitkort, og det første mange nye potentielle kunder ser. 
Imponer dem med en moderne hjemmeside og giv det bedste førstehåndsindtryk!

Professionel hjemmeside, udviklet i verdens største CMS

Som udgangspunkt laver vi hjemmesider baseret på WordPress. WordPress er det største Content Management System i verden og kan løse de fleste virksomheders onlinebehov. Hvis du har unikke krav til en ny hjemmeside har vi også mulighed for at programmere din hjemmeside fra bunden.

Et design dine besøgende vil elske

En ny hjemmeside skal ikke bare være funktionel og se godt ud. Design er ligeså meget processen der ligger bag udviklingen. Det er vigtigt at dine kunder finder det de søger, med det samme de kommer ind på din hjemmeside. Nyere undersøgelser viser, at op imod 87 % af besøgende forlader din hjemmeside med det samme, hvis ikke de fandt det de søgte på den første side de kom til. Med en ny hjemmeside fra TrustWoods e-solutions er du sikker på, at dine kunder ikke forsvinder.

En ny hjemmeside til alle enheder

Når vi designer hjemmesider, bliver de altid lavet med henblik på, at de skal fungere på alle enheder, uanset mærke eller model. Du kan ikke vide, om dine kunder besøger din hjemmeside fra en computer eller en smartphone, og derfor er det vigtigt at din nye hjemmeside fungerer på alle enheder. Statistikker fra 2017 viser at 57 % af internetbrugere ikke vil anbefale en virksomhed, der har en hjemmeside der ikke fungerer på deres smartphone.

Lad Google finde dine nye kunder

Når du får lavet en ny hjemmeside, bliver den lavet med henblik på, at den skal kunne findes i søgemaskinerne. Alle nye hjemmesider vi designer, bliver leveret med en SEO-grundpakke, der gør det muligt for dig at få din nye hjemmeside til at rangere godt på Google. Ønsker du ikke selv at bruge tid på SEO-optimering, tilbyder vi flere forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at blive fundet i søgemaskinerne.

En ny hjemmeside du selv ejer

Der findes mange forskellige webbureauer, med mange forskellige priser og løsninger. Når vi indgår et samarbejde, mener vi at det er vigtigt at du får præcis hvad ønsker. Det inkluderer også at du får en aftale du kan gennemskue, en aftale hvor der ikke er lange bindingsperioder og en aftale hvor du ejer din egen hjemmeside. Det synes vi er den rigtige måde at samarbejde professionelt på.

En hjemmeside i punkter

WordPress

Verdens største Content Management System. Din sikkerhed for en alsidig, moderne og velfungerende hjemmeside.

Programmering

Kan WordPress ikke dække dine unikke behov, tilbyder vi løsninger der er programmeret fra bunden.

Grafisk indhold

Grafisk indhold er det der får dine besøgende til at blive. Hvis ikke du selv kan levere det indhold du ønsker, kan vi skabe det for dig.

Stabil Hosting

Vi tilbyder alle kunder sikker hosting på en Apache eller en Litespeed server. Det sørger for at din hjemmeside altid er oppe.

Sikkerhed

Vores hjemmesider bliver leveret med en sikkerhedspakke bestående af et SSL-certifikat og en online Firewall, så din hjemmeside og dine brugere altid er beskyttet.

En ny hjemmeside er

Skal du være vores næste samarbejdspartner?

Lad os starte med en uforpligtende kop kaffe og en snak om, hvad dine mål er med dine onlineaktiviteter.

For at vi kan få det bedste samarbejde og skabe den bedste løsning starter vi altid med en kop kaffe. Vi kører gratis og uforpligtende ud, for at få en god snak om hvordan vi sammen kan udvide jeres forretning, ved hjælp af jeres online tilstedeværelse. Alle virksomheder har et potentiale på internettet, lad os sørge for, at i får det maksimale ud af jeres.

Et godt samarbejde startet med en kop kaffe - TrustWoods e-solutions

Kontakt os nu, så gi’r vi kagen